5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik pas sebebiyle muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan binalar muhtevain yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni birey kaybının önlenmesi yerine oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların temel başlangıçlerinde veya koridor bölümlerinde yangının keskin bir halde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı konstrüksiyonlarda gezinti yahut pencerelerden halas olmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme malik olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri konsantre bir incelemeye basıcı tutulur. Yapıların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, kuruluşların dışında mevcut ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Ulaşım kolaylığı sahip olmak fakatçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında birey emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık idare etmek yerine yangın merdivenleri zarfında beşer çitndıran tüm yapılarda olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına usturuplu faik kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen asıl aktif fiil bapnın ode dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy tütünın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış yangın kapısı merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page